Your Cart

Ik ben een energieke en altijd vrolijke product- en account manager met veel (technische) vaardigheden en een schat aan ervaring op het gebied van sales en product management.

Ruim 25 jaar ben ik werkzaam geweest als (freelance) product- en accountmanager in de professionele muziekinstrumenten en audio industrie, waarbij het op de markt brengen van nieuwe producten, het trainen van dealers, alsmede het opzetten van verkoopstrategieën belangrijke taken waren.

In mijn functie als Accountmanager heb ik tevens 10 jaar gewerkt voor een muzikantenmagazine, waar ik o.a. verantwoordelijk was voor advertentie acquisitie en het contact met verschillende fabrikanten.

De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan bezighouden met online verkoop. Ik kan vlot werken met WordPress voor de opbouw van commerciële websites en ook voor het gebruik social media voor commerciële doeleinden is er meer dan voldoende kennis aanwezig om van toegevoegde waarde te zijn.

Ik heb een hands-on-mentaliteit en vind het belangrijk om anderen te ondersteunen en stimuleren.

U kunt mij  ook prima inzetten als office manager die de dagelijkse werkzaamheden (ook administratie) voor u kan uitvoeren en eventueel aanwezig personeel kan aansturen, motiveren  en ondersteunen.

Op dit moment ben ik weer een aantal uur per week beschikbaar (op factuurbasis) en kan ik naast mijn inzet, ervaring en kennis ook een gunstig all-in tarief bieden.

Dit betekent dus geen loonbelasting, vakantiegeld, ziekte-uitkering etc. Mijn voorkeur gaat uit naar minimaal 20 uur per week. Bij meer uren geef ik graag een korting op het uurtarief.

Ik ben prima in te zetten als “spin in het web”, officemanager, project begeleider, organisator, technische ondersteuning, producttraining geven enzovoort

Ervaring

Tussen 1978 en 1990 heb ik samen met mijn beste vriend, Rien van Nieuwenhuizen een studio gerund, eerst op zolder bij Rien vlakbij het Hollands spoor in Den Haag, later in Pijnacker. We maakten diverse producties en gaandeweg werd de studio steeds professioneler en werkten we ook voor anderen. In 1990 besloot ik om mijn kennis van studioapparatuur en techniek in het algemeen te gaan gebruiken als consultant op het gebied van studiobouw en verkoop. Jaren later keerde ik weer terug als studiotechnicus en ging mij toeleggen op Mastering

Ferry verhoeve

Tussen 1990 en 2014 ben ik werkzaam geweest als product/account manager voor diverse nederlandse importeurs die onder andere merken als Marshall, Korg, Digitech, JBL, soundcraft en Shure vertegenwoordigden in de BeNeLux.

Ik was daar onder andere verantwoordelijk voor de succesvolle lancering van de eerste digitale mengtafel van Spirit by Soundcraft en maakte daarbij  deel uit van het engelse post productie ontwikkelings team.

Ferry verhoeve
Ferry verhoeve
Ferry verhoeve

TRADE SHOWS

vanaf 1988 heb ik jaarlijks de NAMM show in Los Angeles en de Musik Messe in frankfurt bezocht onder andere als advertentie aquisitiemanager voor het blad Musicmaker en als Verkoopmanager voor diverse bedrijven en merken zoals onder andere Mackie, Soundcraft, JBL en talloze andere merken. Tijdens deze beurzen heb ik veel (muziek)vrienden gemaakt en ook hier en daar een celebrity ontmoet. 

Technicus

Ik ben opgeleid als electronicus/instrumentmaker aan de Anthony Fokker school voor luchtvaarttechniek en electronica in Den haag en begon mij carriere dan ook als electronisch vliegtuig instrumentmaker bij de KLM.

Mijn technische kennis heb ik ingezet bij bedrijven als Xerox (service engineer) als audio technicus in mijn eigen en andere studio’s en als consultant in de jaren 90 waarbij ik adviseerde bij  geluidsstudio bouw en ook acoustische adviezen gaf.

NU

Vandaag de dag ben ik actief binnen mijn eigen bedrijfje Musictrades.

Het opzetten van web shops en de daarbij behorende marketing activiteiten speelt een steeds grotere rol in mijn activiteiten en daar zie ik ook veel groei en toekomst in, ondanks dat ik zal blijven geloven in een kwalitatief persoonlijk contact met mensen, iets wat elkaar absoluut niet hoeft uit te sluiten naar mijn  idee.

Als sales en marketing consultant help ik kleine bedrijven bij het opstarten van hun sales plan en marketing activiteiten.

Het bouwen van websites heb ik de afgelopen 15 jaar met veel plezier, eerst als hobby, ter hand genomen en de afgelopen 5 jaar bouw en host ik sites voor diverse artiesten, kleine bedrijven en ZZP-ers.

Hoewel er niet veel CDś  meer worden geperst wordt het masteren steeds meer gebruikt om songs digitaal te distribueren via streamingdiensten zoals Spotify e.a. Masteren is nog steeds een activiteit welke ik met veel plezier doe.

Het opmaken van boeken  is een  passie waarmee ik in 2013, eerst voor een vriendin, mee ben begonnen. In combinatie met kwalitatieve Print on demand en de mogelijkheid om boeken wereldwijd via grote platforms aan te bieden heeft ook deze service een  groep klanten weten te trekken.

Mijn opleiding als electronicus gebruik ik regelmatig als freelance technicus 

 

 

 

 

Bel mij : 0653613324

Mail mij : ferry@musictrades.nl

ferry verhoeve
Call now