Your Cart

Ik ben een energieke en altijd vrolijke product- en account manager met veel (technische) vaardigheden en een schat aan ervaring op het gebied van sales, product management en financieel management.

 heb een hands-on-mentaliteit en vind het belangrijk om anderen te ondersteunen en stimuleren.

Op dit moment ben ik weer een aantal uur per week beschikbaar (op factuurbasis) en kan ik naast mijn inzet, ervaring en kennis ook een gunstig all-in tarief bieden.

Dit betekent dus geen loonbelasting, vakantiegeld, ziekte-uitkering etc. Mijn voorkeur gaat uit naar minimaal 8 uur per week. Bij meer uren geef ik graag een korting op het uurtarief.

Ik ben prima in te zetten als “spin in het web”, officemanager, project begeleider, organisator, technische ondersteuning, product training geven enzovoort

NU

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren professional die uw bedrijf op rolletjes laat lopen? Maak kennis met mij, uw toegewijde Office Manager. Ik neem niet alleen de administratieve last van u over, maar heb ook een passie voor het ondersteunen van start-ups bij het opzetten van hun bedrijf.

Wat ik voor u kan betekenen:
Administratieve Efficiëntie: Ik zorg voor een vlekkeloze uitvoering van uw dagelijkse administratieve taken, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van uw bedrijf.

Start-up Support: Als ervaren ondernemer begrijp ik de uitdagingen waarmee start-ups worden geconfronteerd. Ik bied praktische begeleiding bij het opzetten van uw bedrijf, inclusief advies over administratieve processen en strategieën voor een vlotte start.

Administratief Advies:
Ik ben niet alleen een Office Manager; ik ben ook uw adviseur als het gaat om administratie. Ontvang professioneel advies over het optimaliseren van uw financiële processen en het implementeren van effectieve administratieve systemen.

Bedrijfspresentatie en Promotie: Laat mij uw bedrijf helpen opvallen in de markt door te assisteren bij het ontwikkelen van een sterke bedrijfspresentatie en promotiestrategie. Van het definiëren van uw merkidentiteit tot het opzetten van marketingcampagnes, ik sta klaar om uw bedrijf te laten stralen.

Website Creatie: Wilt u een effectieve online aanwezigheid? Ik kan niet alleen advies geven over hoe u uw bedrijf online kunt presenteren, maar ik kan ook een professionele website voor u opzetten die de essentie van uw bedrijf weerspiegelt.

Laat mij uw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen door administratieve lasten weg te nemen en strategieën te bieden voor succesvol ondernemerschap. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 
 
 

Toen

 
 
 

In de periode tussen 1978 en 1990 heb ik, in samenwerking met mijn beste vriend Rien van Nieuwenhuizen, een studio beheerd. De studio begon op Rien’s zolder in de nabijheid van het Hollands spoor in Den Haag, en later verhuisden we naar Pijnacker. Gedurende deze tijd hebben we diverse producties gemaakt, en geleidelijk aan evolueerde de studio naar een meer professioneel niveau, waarbij we ook voor andere opdrachtgevers gingen werken.

In 1990 nam ik het besluit om mijn diepgaande kennis van studioapparatuur en algemene technische expertise te benutten als consultant op het gebied van studiobouw en -verkoop. Jaren later maakte ik de overstap terug naar het vak als studiotechnicus, waarbij ik mij specifiek toelegde op het verfijnen van het vakgebied van mastering. Deze rijke ervaring heeft mijn inzicht en vaardigheden op het gebied van audioproductie verder verfijnd en stelt mij in staat om met toewijding en expertise aan diverse audioprojecten bij te dragen.

Ervaring

In de periode van 1990 tot 2014 heb ik mijn vakmanschap als Product/Account Manager ontwikkeld door te werken voor vooraanstaande Nederlandse importeurs. Mijn verantwoordelijkheden omvatten de vertegenwoordiging van gerenommeerde merken zoals Marshall, Korg, Digitech, JBL, Soundcraft en Shure in de BeNeLux-regio.

Mijn professionele hoogtepunten omvatten onder meer de succesvolle lancering van de allereerste digitale mengtafel van Spirit by Soundcraft. Tijdens dit project maakte ik deel uit van het Engelse post-productie ontwikkelingsteam, waar ik mijn bijdrage leverde aan innovatieve oplossingen.

Tipbook Company

Met veel plezier heb ik een aantal jaar gewerkt als sales en promotion mager bij deze oer Hollandse uitgeverij van  de populaire Tipbook serie voor instrumenten.  De toevoeging van de Chinese, Italiaanse en Engels en Amerikaanse markt heb ik  op mijn conto kunnen schrijven waardoor de omzetten exponentieel toenamen. Het onderhouden van de buitenlandse relaties (uitgevers) en de lokale boekhandel behoorde daarbij ook tot mijn taken.

Musicmaker

Als Account Manager bij Musicmaker, bracht ik mijn expertise in advertentieacquisitie, contractbeheer met importeurs en fabrikanten, event editing, en deelneming aan internationale beurzen.

Ferry verhoeve
Ferry verhoeve
Ferry verhoeve

TRADE SHOWS

vanaf 1988 heb ik jaarlijks de NAMM show in Los Angeles en de Musik Messe in frankfurt bezocht onder andere als advertentie aquisitiemanager voor het blad Musicmaker en als Verkoopmanager voor diverse bedrijven en merken zoals onder andere Mackie, Soundcraft, JBL en talloze andere merken. Tijdens deze beurzen heb ik veel (muziek)vrienden gemaakt en ook hier en daar een celebrity ontmoet. 

Technicus

Ik ben opgeleid als electronicus/instrumentmaker aan de Anthony Fokker school voor luchtvaarttechniek en electronica in Den Haag en begon mij carriere dan ook als electronisch vliegtuig instrumentmaker bij de KLM.

Mijn technische kennis heb ik ingezet bij bedrijven als Xerox (service engineer) als audio technicus in mijn eigen en andere studio’s en als consultant in de jaren 90 waarbij ik adviseerde bij  geluidsstudio bouw en ook acoustische adviezen gaf.

 

 

Bel mij : 0653613324

Mail mij : ferry@musictrades.nl

ferry verhoeve
Call now