Your Cart

ZZP administratie

mkb administratie

Welkom bij Ferry Verhoeve Administratie – Jouw Partner in Financiële Zekerheid!

Ben jij een gedreven zzp’er en wil je je volledig focussen op je onderneming zonder je zorgen te maken over administratieve rompslomp? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik sta klaar om de verantwoordelijkheid voor jouw administratie op mij te nemen, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is: het laten groeien van je onderneming.

Mijn Diensten:

  1. Administratie Opzetten en Bijhouden: Laat de stress van administratieve taken achter je. Ik zet jouw administratie op en houd deze nauwkeurig bij, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van je financiële situatie. Ik werk hoofdzakelijk met Moneybird, waarop je zelf een abonnement neemt (maximaal € 35 ex BTW/maand) jij bent eigenaar van de administratie.

  2. BTW Aangifte: Ik neem de last van BTW-aangifte uit handen. Laat mij zorgen voor een tijdige en correcte indiening, zodat je boetes kunt vermijden en je bedrijf soepel blijft draaien.

  3. Financieel Advies: Ik ben niet alleen een administratieve ondersteuner, maar ook jouw partner in financieel succes. Profiteer van mijn deskundig advies om de financiële gezondheid van je onderneming te optimaliseren.

  4. Jaarlijkse Aangifte in Samenwerking met Een Accountant: In samenwerking met ervaren accountants bied ik tegen een zeer gunstig tarief de mogelijkheid om jouw jaarlijkse aangifte te verzorgen. Kwaliteit en betaalbaarheid gaan hand in hand.

Mijn Tarieven:

Beginnend vanaf slechts 75 euro per maand (exclusief BTW), voor een kleine administratie bied ik een betaalbare oplossing die past bij de behoeften van kleine zzp’ers. Transparantie staat bij mij voorop, dus geen verrassingen aan het eind van de maand. Jouw financiën zijn in goede handen bij mij.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jouw financiële lasten kunnen verlichten, zodat jij je kunt concentreren op het laten bloeien van je onderneming.

Call now